MTM-1 Base Eğitimi Marmara Üniversitesinde

Dernek kurucu üyemiz, Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölüm başkanı, Prof. Dr. Seniye Ümit OKTAY FIRAT’ın katkılarıyla ilk üniversite merkezli eğitim uygulamalarımıza Marmara Üniversitesinde başladık.
Aralık 2014’de yaptığımız ilk sunumla 2014-2015 yaz dönemi 4. Sınıf endüstri mühendisliği öğrencilerine 25 saatlik MTM-1 Base teorik eğitimi verileceğiz. Böylelikle öğrencilerimizin mezun olduklarında önde gelen şirketlerde kabul gören zaman etüdü yöntemi için temel yetkinlik seviyesine ulaşacaklar. Ayrıca bu eğitim sayesinde almış oldukları diğer üretim organizasyon eğitimlerine iyi bir zemin oluşturacak vizyon kazanacaklardır.
Eğitim sonunda yapılacak sınavın ardından %75 üstü başarı alan öğrencilerimize MTM-1 Base teorik eğitim katılım sertifikası verilecektir. Sertifikalı öğrencilerimiz profesyonel iş yaşamlarında ihtiyaç duydukları MTM analiz teknikleri için detaylı eğitim alırken zorunlu teorik eğitimden muaf tutulacaklardır.

TMTM Bülten

Bültenimize kaydolmak için lütfen mail adresinizi giriniz. Mailleriniz hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz.