Neden IMD'ye bağlı derneklerle çalışmalısınız?

MTM'in endüstri uygulamalarının 1948 yılında başladığını biliyor muydunuz? Her ülkede kendine özel sosyolojik ve MTM Dernekleri'nin kurulma sebebidir. IMDUluslararası MTM Direktörlüğü - Uluslararası MTM Direktörlüğü", tarafsız ve bağımsız bir merkez kuruluştur. Bu kuruluş; http://mtm -international.org/development-a-trip-through-mtm-past/ MTM alanında temel araştırmalar yapar, yöntemin doğru kullanılması için uygulamaları destekler, MTM Dernekleri'nin bulunduğu ülkelerdeki uygulama standartlarını gözlem altında tutar.

Bu sebeple hangi ülkeye gideceğinizi gidin, merkezde duran IMD çatısı odada MTM eğitmenlerinden oluşan MTM Dernekleri ile merkezdeki dünyadaki aynı dili konuşursunuz. Çünkü burada tüm ülkeler standart normlarından oluşan IMD esasları alıyor. Bu esaslar kültürel farklılıklardan bağımsız; tarafsız, ilkeli, kaliteli, oğlu koruma ve yasalara bağlı olarak belirlenir.Metod Zaman Ölçüm Derneği olarak Türkiye'nin IMD'ye bağlı MTM eğitmenleri de yasalara bağlı hareket eder.

TMTM Bülten

Bültenimize kaydolmak için lütfen mail adresinizi giriniz. Mailleriniz hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz.